Folyamatos víz, dugulás nélkül - duguláselhárítás éjjel-nappal

Folyamatos víz, dugulás nélkül - duguláselhárítás éjjel-nappal Budapest

duguláselhárítás éjjel-nappal Budapest

Folyamatos víz, dugulás nélkül - duguláselhárítás éjjel-nappal Budapest Csepel-Háros

duguláselhárítás éjjel-nappal Budapest Csepel-Háros

A hidraulikus tisztítás vagy emelős duguláselhárítás különösen hatékony megoldás lehet a makacsabb eltömődésekre. Speciális technológiánk nagynyomású csövek és folyadék felhasználásával alaposan kitisztítja a teljesen eltömődött lefolyókat és esővíz elvezető csatornákat.

Az emelő atomizáló fejjel felszerelt húzóvezetékünk egyszerre pörgeti fel a vízsugarat és húzza ki az eltömődéseket. Így gond nélkül megszabadulhatnak a törmeléktől, szennyezéstől, zuzmótól és egyéb lerakódásoktól.

A folyamat során a nagynyomású víz átfúrja az eltömődéseket, majd akár 2 méternyi távolságról is kihúzzuk azt. Ezzel tartós megoldást biztosítunk a makacs dugulásokra.

Emellett kínálhatjuk a szivattyús duguláselhárítást is. Ilyenkor egy speciális szivattyú segítségével húzzuk ki a lefolyóból az összes eltömődést. Ez különösen akkor hatékony, ha kukoricacsutkákkal, hajjal, fésűkkel vagy egyéb makacssal kell megbirkózni.

A két technológia működése eltérő, de mindkét megoldás alaposan kitisztítja az eltömődésektől a lefolyókat és csatornákat, hogy hosszútávon is zavartalan legyen a működésük.
duguláselhárítás éjjel-nappal